Pella Furnaria Grond SA in Engiadin’Ota sun ingredienzas regiunelas importantas. Uscheja ütiliseschan els per lur prodots farina da furmaint grischun. Il furner e mainagestiun Didier Grond ho raquinto che sfidas cha quista regiunalited ho gieu al cumanzamaint.
05.07.2024FMR 3 min
Tuot ho cumanzo avaunt var tschinch u ses ans cun üna discussiun traunter furner e muliner davart l’avegnir e la derivanza da farina. Els haun vis cha la Migros vaiva pruvo da fer farina regiunela da furmaint da l’Engiadina Bassa – sainza ...
Möchten Sie weiterlesen?
Liebe Abonnent:innen, bitte registrieren Sie sich einmalig in Ihrem Profil um weiterlesen zu können. Klicken Sie dazu auf "anmelden".
Liebe Nicht-Abonnent:innen finden Sie die Informationen zu unseren Abo-Angeboten unter "unsere Abos".
Wir wünschen eine interessante Lektüre und viel Lesespass.
Diskutieren Sie mit
anmelden, um Kommentar zu schreiben