Avair fiduzcha ed ir l’aigna via
Zonta Engiadina Val Müstair e l’Uffizi per la fuormaziun professiunala han invidà a las mattas da la tschinchavla fin ottavla classa da Scuol, Zernez e Valsot ad üna dieta d’avegnir. Insembel cun ses duonnas professiunalas han ellas pudü passantar ün di cun lavuratoris, cuors e discussiuns.
«Nus vain invidà a las mattas per tillas inspirar, per tillas render attentas che chi tillas spetta i’ls prossems ons ed impustüt per muossar ch’ellas dessan tadlar sün sai svess e dad ir lura l’aigna ...
Möchten Sie weiterlesen?
Liebe Abonnent:innen, bitte registrieren Sie sich einmalig in Ihrem Profil um weiterlesen zu können. Klicken Sie dazu auf "anmelden".
Liebe Nicht-Abonnent:innen finden Sie die Informationen zu unseren Abo-Angeboten unter "unsere Abos".
Wir wünschen eine interessante Lektüre und viel Lesespass.
Diskutieren Sie mit
anmelden, um Kommentar zu schreiben